BCR extinde beneficiile disponibile în George prin Venit Protect, asigurare 100% online oferită împreună cu BCR Asigurări de Viață VIG, care poate acoperi plata unei sume de bani până la 6 luni în caz de șomaj sau de incapacitate de muncă.

Banca Comercială Română face disponibilă Venit Protect, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viață VIG, care poate fi achiziționat 100% online, din George.

Venit Protect asigură protecția veniturilor, oferă despăgubire și un confort al echilibrului financiar în cazul unor evenimente neprevăzute, care includ situații ce necesită spitalizare, incapacitate temporară de muncă, șomaj, invaliditate sau deces. Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual și oferă clienților protecție inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.

„Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și menține echilibrul financiar, într-un moment în care întreaga societate se confruntă în continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladează rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic și personal. Venit Protect este o soluție de asigurare de viață, care poate veni în sprijinul clienților și a familiilor acestora, pentru a-i ajuta să depășească posibilele situații dificile. Asigurarea se poate achiziționa simplu și rapid, 100% online, direct din magazinul George, fără evaluare medicală. Clienții au și posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obținând în mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire”, a declarat Marian Oprea, Șef Departament Management Produselor de Asigurare Retail, BCR.

Retail jobs

Pe parcursul unui an de asigurare, clienții Venit Protect pot beneficia de maximum două evenimente despăgubite pentru riscuri de șomaj, incapacitate temporară de muncă sau spitalizare. În plus, pentru șomaj și incapacitate de muncă, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioadă de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.

Venit Protect oferă protecție financiară atât pentru angajați, cât și pentru antreprenori și pensionari, având un cost lunar cuprins între 20 și 50 de lei, în funcție de nevoile de protecție ale acestora. Cu titlu de exemplu, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 35 de lei, beneficiile sunt următoarele:

Pentru angajați, asigurarea Venit Protect acoperă incapacitate temporară de muncă, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizare din orice cauză, spitalizare ca urmare a unui accident în afara țării, deces din orice cauză, invaliditatea totală și permanentă din orice cauză:
• 17.500 de lei în caz de deces;
• 17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;
• 700 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;
• 700 de lei/luna în caz de pierdere involuntară a locului de muncă;
• 1.400 de lei în caz de spitalizare;
• 3.500 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Citeste si:
Băncile la care îți poți deschide cont și lua cardul 100% online
Băncile la care îți poți...

Pentru antreprenori/PFA, asigurarea acoperă decesul din orice cauză, invaliditate totală și permanentă din orice cauză, incapacitate temporară de muncă, spitalizare din orice cauză și ca urmare a unui accident în afara țării:
• 17.500 de lei în caz de deces;
• 17.500 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă;
• 1.400 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă;
• 2.800 de lei în caz de spitalizare;
• 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării.

Pentru pensionari, asigurarea acoperă decesul din accident, invaliditatea totală și permanentă din accident, spitalizare ca urmare a unui accident sau ca urmare a unui accident în afara țării.
• 35.000 de lei în caz de deces din accident;
• 35.000 de lei în caz de invaliditate totală și permanentă din accident;
• 2.800 de lei în caz de spitalizare din accident;
• 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara țării

Citeste si:
Microsoft Envision Romania: digitalizarea, un drum cu prioritate...
Microsoft Envision Romania:...

Asigurarea de viață Venit Protect se încheie pe o perioadă de 1 an și se reînnoiește automat, prin plata primei lunare de asigurare pâna la împlinirea vârstei maxime de 70 de ani.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri