Întrucât clienții caută opțiuni mai bune și mai eficiente de economisire pe termen mediu și lung pentru a lupta cu inflația, TBI Bank oferă mai multe tipuri de maturități (până la 36 de luni) cu dobânzi de top, disponibile atât online, cât și în sucursale.

Având în vedere provocările cu care se confruntă clienții în protejarea economiilor cauzate de inflație, TBI Bank începe anul cu dobânzi majorate la toate depozitele în lei.

Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%, reprezentând una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

Citește și: Lista băncilor cu cele mai bune dobânzi la depozite. Creditorii de top din România sunt la coadă

De mulți ani, TBI Bank unul dintre furnizorii de produse de economisire pe piața din țara noastră, iar această îi consolidează poziția. TBI Bank vrea să devină banca preferată pentru economisire și, pe lângă dobânzile foarte bune, oferă comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale și pentru administrare, precum și pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

Clienții își pot prelungi cu ușurință depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată și capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obține o dobândă de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute.

Citește și: Ce a făcut inflația cu dobânda pe care trebuia s-o primești la depozitul bancar

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii pot avea și mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piața depozitelor”, spune Lukas Tursa, SVP Funding.

TBI Bank oferă dobânzi competitive la depozite datorită profitabilității ridicate, dar și a eficienței operaționale asigurate de alegerea unei căi digitale mai puțin costisitoare, care permite băncii să împartă economiile de costuri cu clienții.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri