Altcoins sunt anumite criptomonede disponibile pe piața cripto pe lângă criptomonedele populare, cum ar fi BTC și ETH. Aceste criptomonede au, de obicei, un preț mai mic decât criptomonedele menționate mai sus, motiv pentru care atrag atenția investitorilor.

În acest articol descriem pe scurt TOP 5 recomandări care vă vor fi utile atunci când vă decideți să investiți în altcoins.

Concentrează-te pe capitalizarea de piață

O mare parte dintre începătorii interesați să investească în altcoins merg pe principiul mega răspândit - dar și greșit - de a analiza, în primul rând (și în unele cazuri - exclusiv) doar prețul/valoarea activului digital. Aceasta este, de fapt, și una dintre cele mai răspândite greșeli. Ei bine, prețul poate exprima valoarea unei criptomonede la un anumit moment dat. În același timp, dacă ne uităm doar la preț, va fi destul de complicat să înțelegem care este probabilitatea ca criptomoneda să evolueze într-un fel sau altul. De exemplu, atunci când capitalizarea pieței depășește 10 milioane de dolari, oportunitatea de a obține profituri de 100 de dolari devine cu adevărat mică. Într-un astfel de caz, indiferent de valoarea altcoinului în acel moment în care îl analizezi, acesta, în cel mai scurt timp, nu îți va aduce profituri cosmice.

Căutați altcoins puternice

Un altcoin puternic este un altcoin care inspiră încredere prin stabilitatea sa. Pentru a identifica astfel de criptomonede, este recomandat să analizezi proiectul cripto în sine - ideea din spatele acestuia și utilitatea pe care acest proiect o aduce utilizatorilor finali. Pe o perioadă mai lungă de timp, doar altcoins care au o bază solidă în ceea ce privește aspectele pe care le-am menționat pot rezista. De exemplu, pe Bitcoin Prime puteți investi în alte monede pe care le considerați interesante din punct de vedere investițional.

Cumpărarea de token-uri (fără obligații)

Pe lângă cumpărarea directă și investiția în altcoins, există și opțiunea de a face profit din vânzarea de token-uri. Mai exact, token-urile Defi pot fi foarte profitabile. Cu toate acestea, unele token-uri pot fi cumpărate numai dacă sunteți de acord să acceptați și să respectați perioada minimă de deținere. Ar trebui să evitați, pe cât posibil, astfel de angajamente.

Identificați proiectele subevaluate

Adesea, comunitatea criptografică, precum și comunitatea investițională, acordă puțină atenție și încredere acelor proiecte care merită de fapt mai mult decât li se acordă credit. În consecință, unele monede sunt subevaluate, iar aceasta este una dintre realitățile pieței criptografice. De obicei, astfel de proiecte sunt în cele din urmă recunoscute, iar valoarea criptomonedelor în sine crește brusc. Investind într-un astfel de proiect în stadiul său timpuriu (când valoarea criptomonedei este mult mai mică), aveți o șansă bună de a obține profituri atunci când lumea va înțelege care este valoarea reală a activului.

Identificarea proiectelor subevaluate este, de fapt, o reflectare în lumea cripto a conceptului de investiții tradiționale. La urma urmei, pentru a obține un profit este important să respectați principala regulă a investițiilor - cumpărați când prețul este scăzut și vindeți când este mai mare decât prețul inițial. Dacă transpunem acest concept și îl corelăm cu cele de mai sus, atunci identificarea proiectelor subevaluate este de fapt această activitate de cumpărare la un preț mai mic. Ulterior, creșterea valorii criptomonedei va genera începutul celei de-a doua etape - vânzarea la un preț mai mare decât cel inițial.

Căutați un proiect cu potențial maxim

Proiecte subevaluate există, dar, în același timp, acestea reprezintă o raritate destul de mare pentru domeniul cripto. În acest sens, se recomandă să vă concentrați nu doar pe identificarea proiectelor de acest tip, ci și pe identificarea proiectelor cu potențial maxim. Acestea sunt proiecte care au atins deja un anumit stadiu de dezvoltare, nu sunt subevaluate, dar au încă perspective bune de dezvoltare viitoare. Investițiile în proiecte criptografice reprezintă o bună oportunitate de a obține un randament ridicat al investițiilor în anumite altcoins.

Concluzie

Investiția în anumite altcoins poate deveni una de succes dacă reușești să alegi activul sau activele analizând cele mai importante aspecte în acest sens. Recomandările prezentate în acest articol pot servi drept o bună bază și un punct de plecare în procesul de alegere a altcoin-ului care credeți că are toate șansele să vă crească profitul în viitor. Atât în procesul de analiză, cât și în procesul de tranzacționare propriu-zis poți folosi platforma Bitcoin Prime - aici găsești toate informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru o tranzacționare criptografică de succes!

Sursa foto Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri