Business-urile trec din nou prin momente dificile. După ce pandemia și restricțiile impuse pentru a o combate au afectat numeroși antreprenori, acum încep să se simtă și efectele războiului din Ucraina asupra afacerilor.

Cum se pot adapta IMM-urile la schimbările actuale și care sunt soluțiile de sprijin la care pot apela aceștia? BCR și start-up.ro vor să răspundă acestor întrebări prin organizarea evenimentului online ”Soluții de finanțare pentru afaceri inteligente”.

În cadrul acestui eveniment online, care va avea loc pe 6 aprilie și la care te poți înscrie gratuit aici, vom afla ce soluții de finanțare sunt disponibile cu fonduri de la bugetul de stat și garantate de FNGCIMM, și care sunt fondurile europene care îi pot ajuta pe antreprenori să-și dezvolte afacerile în următoarea perioadă.

Evenimentul va fi live pe 6 aprilie2022, de la ora 10.00, pe platforma de evenimente virtuale IC Events, dar și pe pagina de Facebook start-up.ro. Înscrie-te aici.

Potrivit reprezentanților BCR, bancă ce susține mediul antreprenorial din România, în 2021 creditarea bancară către companii a atins un nivel record pentru ultimii 15 ani, fiind acordate finanțări în valoare de peste 40 de miliarde de lei, în creștere cu aproape 20% față de nivelul din 2020. Printre factorii care au contribuit la această creștere se numără și programele garantate de stat, precum IMM Invest și Agro IMM Invest. Vor fi în continuare interesați antreprenorii să se dezvolte și în 2022?

Alături de antreprenori care au primit finanțări de la stat cu sprijinul BCR și care vor vorbi despre experiența lor, în cadrul evenimentului ”Soluții de finanțare pentru afaceri inteligente” vor fi prezenți și Florin Jianu, Președinte CNIPMMR, Dumitru Nancu, Director General FGNCIMM, care vor da detalii utile privind accesarea de fonduri garantate, dar și Bogdan Cernescu, Director Corporate Coverage BCR și Oana Bâra, Coordonator Programe de Finanțare BCR, care îi pot îndruma pe doritori în accesarea de credite și programe de finanțare.

De asemenea, participanții la eveniment vor avea acces și la nenumărate resurse utile și ghiduri și vor putea interacționa cu speakerii și vor putea afla răspunsurile la propriile întrebări.

Evenimentul va fi live pe 6 aprilie2022, de la ora 10.00, pe platforma de evenimente virtuale IC Events, dar și pe pagina de Facebook start-up.ro. Înscrie-te aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri