Future Banking a analizat cardurile de credit ale principalelor bănci de pe piață, condițiile oferite și, bineînțeles, cel mai important, dobânda plătită.

De ceva vreme încoace, cardurile de credit nu mai sunt ceva intangibil cum era acum mulți ani, ci au devenit produse atractive, cu multe beneficii, care sunt de mare ajutor în multe situații. Plus că instituțiile financiare se întrec în tot felul de oferte și facilități care au transformat cardurile de credit într-o alternativă bună pentru românii care vor să își cumpere diverse produse și să plătească mai târziu, fără să își afecteze prea mult bugetul, scrie Futurebanking.ro.

Și chiar dacă, în acest moment, potrivit Băncii Naționale, cardul de debit este cel mai popular card printre români, reprezentând 84.48% din totalul cardurilor de pe piață, totuși cardurile de credit au crescut în pondere și au ajuns la o cotă de piață de aproape 15% (14,81%).

Cum arată piața cardurilor de credit?

Futurebanking.ro s-a uitat la rata fixă a dobânzii anuale, care reprezintă un factor important în alegerea viitorului card de credit, deoarece cu cât aceasta este mai redusă, cu atât mai puțini bani trebuie să returnați instituției financiare creditoare.

Cea mai mică dobândă din piață este în cazul cardului de credit de la CEC Bank(13,28%), iar cea mai mare, 28%, pentru Cardul Avantaj de la Credit Europe Bank.

Citește materialul integral pe Futurebanking.ro.

Sursa foto: Photo 106300412 / Credit © Chernetskaya | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri