Fintech-ul multi-licențiat CAPEX își extinde gama de produse, adăugând peste 5000 de acțiuni tranzacționate pe cele mai importante burse globale și oferă în exclusivitate primilor 1000 de investitori pre-înregistrați COMISION ZERO pentru o lună.

CAPEX, brokerul global multi-licențiat operat în Europa de Key Way Investments Ltd., dezvăluie promoția de pre-lansare pentru cel mai nou produs al său: CAPEX Invest - investiții în peste 5000 de acțiuni americane și europene.

Primii 1000 de investitori care vizitează CAPEX.com și se pre-înregistrează pentru promoția de lansare a CAPEX Invest vor beneficia de COMISION ZERO.
CAPEX Invest oferă acces direct la peste 5000 de acțiuni de pe cele mai titrate burse americane și europene. Prin acest produs, CAPEX se aliniază la o tendință în creștere a industriei, și anume extinderea gamei de produse disponibile. Odată cu această lansare, brokerul fintech intră în sfera serviciilor de investiții convenționale, adăugând o nouă dimensiune ofertei de produse.

Octavian Pătrașcu, CEO CAPEX: "CAPEX Invest confirmă faptul că ascultăm și ne adaptăm continuu oferta la solicitările traderilor noștri. Acceptăm toate schimbările și ne străduim să oferim un produs simplu, dar competitiv. Misiunea noastră este de a structura accesul la produse financiare pentru toți clienții. Suntem bucuroși să lansăm cea de-a doua verticală de business, CAPEX Invest - produsul nostru de tranzacționare a acțiunilor. În viitorul apropiat, vom lansa mai multe alte verticale, împărțite în diferite module, extinzând gama noastră de produse la scară globală. De asemenea, vreau să asigur publicul nostru global că acest nou produs va fi disponibil în curând în toate regiunile în care operăm; următoarea lansare este programată pentru investitorii noștri din Orientul Mijlociu, prin intermediul companiei noastre din Abu Dhabi, reglementată de ADGM."

Prin intermediul CAPEX Invest, aceștia pot cumpăra și deține peste 5000 dintre cele mai populare acțiuni din lume. Astfel, le va fi mai ușor să-și diversifice portofoliile în funcție de poziționarea globală și sector, pe măsură ce economia se adaptează la o lume post-pandemică. De asemenea, le permite investitorilor să își traseze strategiile cu ajutorul instrumentelor integrate de analiză avansată, pentru a le oferi un control sporit asupra investițiilor lor.

Christina Koullapi, director executiv la CAPEX, a comentat: "Primii 1000 de clienți care creează un cont CAPEX Invest vor beneficia de COMISION ZERO la toate tranzacțiile pentru o lună. Credem că toată lumea ar trebui să aibă șansa de a-și diversifică investițiile și de a profită din plin de oportunitățile pe care le oferă piața, fără a fi nevoiți să se confrunte cu comisioane sau costuri de depunere și retragere. Există doar 1000 de locuri disponibile, așa că viteza de reacție este esențială."

BOILERPLATE

CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd., companie autorizată și reglementată la nivel european de Cyprus Securities and Exchange Commission (licența nr. 292/16), având sucursala din România înregistrată la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF). Compania deține o platformă de tranzacționare globală care oferă utilizatorilor săi informații de specialitate și resurse pentru a face piețele financiare cât mai accesibile. Infrastructura tehnologică și condițiile de tranzacționare transparente au propulsat CAPEX.com în topul cei mai respectați brokeri de pe scena internațională.

Vizitați www.capex.com și urmăriți conturile de Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn pentru mai multe detalii și informații.

Sursa foto: capex.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri