Revolut a lansat primul său credit de nevoi personale din România, acesta fiind primul produs de împrumut pe care îl oferă clienților români. Utilizatorii pot aplica direct în aplicație și pot primi până la 125.000 lei. Contractul de credit este semnat electronic, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

Clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment.

Cu peste 2 milioane de clienți, România este cea de-a patra piață europeană unde Revolut Bank lansează creditul de nevoi personale, după Polonia, Lituania și Irlanda.

Descrierea produsului:

suma maximă acordată în monedă locală: 125.000 lei;
rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare și variază între 6,99% și 15,59%, în funcție de profilul clientului;
fără comisioane de emitere și rambursare anticipată;
• perioadă de rambursare de maximum 60 de luni;
aprobarea și gestionarea creditului se face 100% online;
banii disponibili imediat în contul clientului, după obținerea confirmării online de acordare a creditului.

„Împrumutul se adresează, pentru moment, clienților Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online, însă este un proces etapizat și, în curând, vom fi în măsură să adăugăm și alte categorii acceptate”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din România.

Citiți și: Poprirea conturilor Revolut: Ce spun avocații despre ultimele cazuri care vizează utilizatorii băncii digitale.

Cum arată apetitul românilor pentru produse bancare

Conform unui studiu, apetitul românilor pentru produse bancare și financiare se orientează tot mai mult spre soluții rapide, transparente și sigure de finanțare. 27% dintre participanții la acest studiu au declarat că ar fi interesați să acceseze, în următoarele 12 luni, carduri de credit, 20% credite de nevoi personale și 11%, produse de tipul Buy Now Pay Later (BNPL). Cel puțin 58% dintre respondenți au indicat costurile mai scăzute drept principalul motiv pentru preferința lor față de soluții de tipul fintech, cum sunt aplicațiile financiare, viteza (57%), siguranța serviciilor (37%) și diversitatea operațiunilor bancare (22%).

Studiul a fost realizat de Reveal Marketing Research, pe un eșantion format din 1.256 de respondenți din România, în luna iunie 2022.

Revolut s-a lansat oficial pe piața din România în 2018, cu servicii de plăți și operațiuni de transfer de bani instant.

Sursa foto: Revolut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri