Intesa Sanpaolo Bank a lansat un produs de economisire cu asigurare de viață inclusă, în cadrul parteneriatului strategic încheiat cu Groupama.
Depozitul la termen în lei, disponibil împreună cu asigurarea de viață, beneficiază de dobândă de 7,75% pe an, acordată în avans la constituire, în contul curent al clientului, iar prima unică de asigurare se plătește automat din contul acestuia. În cazul desființării depozitului înainte de termen, banca va reține valoarea dobânzii plătite din valoarea depozitului.

Depozitul la termen este constituit pentru o perioadă de 12 luni în lei, fără prelungire automată la scadență, iar suma minimă necesară este de 10.000 lei.

Asigurarea de viață atașată este valabilă pe o perioadă de 12 luni și oferă siguranță financiară pentru membrii familiei, în cazul producerii unor evenimente nefericite, precum decesul din accident sau boală. Totodată, pe toată durata de valabilitate a asigurării, este disponibil și accesul la serviciul de chat medical ÎntreabăMedic, o platformă inovatoare de suport medical la distanță, prin care clienții beneficiază gratuit, 24/7, de sfatul medicului, sub forma unor micro-consultații oferite de doctori reali licențiați, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS.

Totodată, în cazul desființării anticipate a depozitului, clientul poate alege să continue contractul de asigurare sau să îl anuleze, caz în care va primi prima de asigurare pro rată.

Depozitul la termen cu asigurare de viață inclusă este destinat persoanelor fizice, cetățeni români care au domiciliul sau reședința în Romania și care au împlinit 18 ani până la momentul deschiderii depozitului.

În perioada 07 August 2023-06 Noiembrie 2023 clienții care își vor deschide un depozit la termen în lei cu asigurare de viață inclusă, au șansa de obține un beneficiu în plus pentru că vor intra automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele 25 de premii: vouchere electronice eMAG, în valoare de 250 lei/participant.

Produsul vine în completarea protofoliuliu de produse bancare și servicii de asigurare deja oferite de bancă și poate fi accesat doar în sucursalele Intesa Sanpaolo Bank.

”Depozitul la termen în Lei, cu asigurare de viață inclusă oferit de Intesa Sanpaolo Bank este un produs complex care asigură un dublu beneficiu: pe de o parte o dobândă avantajoasă, plătită în avans, dar și un plus de siguranță prin riscurile pe care le acoperă. Astfel, alături de partenerul nostru, Groupama, le putem oferi clienților servicii de asigurare de calitate şi uşor de accesat, direct în sucursalele noastre”, a subliniat Filippo Sala, Șeful Departamentului Produse Bancare Retail, Intesa Sanpaolo Bank.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri