Garanti Bank a incheiat un parteneriat cu reprezentantii hypermarketului Real ce permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card sa isi poate achita cumparaturile in rate fara dobanda sau sa obtina bonus in reteaua de magazine Real.

In reteaua de 25 magazine Real, clientii Bonus Card pot achizitiona produse electronice in 10 rate fara dobanda si orice alte produse in 4 rate fara dobanda. Acestia obtin 0,5% bonus din valoarea cumparaturilor platite cu acest card de credit si pot folosi in acelasi timp bonusul acumulat anterior pe card pentru cumparaturi gratuite.

„Prin parteneriatul incheiat cu magazinul Real completam reteaua de comercianti Bonus Card cu primul nostru partener hypermarket, extinzand astfel numarul de locatii unde clientii nostri beneficiaza de conditii speciale la cumparaturi", a declarat Ilgaz Kaya, director central de marketing in cadrul Garanti Bank.

Posesorii de carduri de credit Bonus Card emise de Garanti Bank pot achizitiona produse in rate fara dobanda sau obtine bonusuri din valoarea cumparaturilor la peste 4.200 de magazine partenere din Romania.

Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Garanti Bank detine o retea de 65 de agentii, 150 bancomate si peste 6.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti.

real,- Hypermarket opereaza 25 de magazine pe piata romaneasca in 18 orase din tara. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Vehiculele electrice sau hibride vor putea fi încărcate prin cardurile DKV
Setari Cookie-uri