Grupul Ka&Te, format din trei companii cu servicii in domeniul IT, va finaliza acest an cu o cifra de afaceri de aproximativ 0,6 milioane de euro , in crestere cu aproximativ 70% fata de 2010, castigarii de noi clienti si optimizarii fluxurilor de business.

Una dintre directiile de dezvoltare ale grupului in 2011 a vizat segmentul new business.

Astfel, anul acesta portofoliul Ka&Te a ajuns la aproximativ 100 de clienti din institutii financiare, constructii, auto, FMCG sau sanatate. Printre acestia se numara OTP Leasing, ItaloRomena Leasing, Medicover, Orion Lighting, OMV Petrom, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Octagon Contracting & Engineering, Prima TV sau Gemisa Business Services.

“In ultimii doi ani ne-am dezvoltat baza de clienti, am dezvoltat si optimizat procesele din cadrul departamentelor de sales si tehnic, si am adaugat o noua linie de business, vanzarea de hardware, pe care intentionam sa o dezvoltam si mai mult in 2012”, afirma Cristian Stefanescu (foto), directorul general si fondatorul Ka&Te.

Dintre cele trei companii ale grupului, cea mai mare este Ka&Te Associates, firma fondata in 2005.

Pentru 2012, Ka&Te preconizeaza o dublare a cifrei de afaceri fata de 2011, evolutia urmand sa fie sustinuta, la fel ca si in acest an, de cresterea organica a companiei, la care se adauga dezvoltarea unor noi linii de business.

Citeste si: Outsourcerul Ka&Te Associates: In SUA, rar mai sunt firme cu departamente IT. Romania e mult in spate


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum a ajuns Romania pe harta celor mai mari angajatori din outsourcing
Setari Cookie-uri