Operatorul telecom Orange a lansat aplicatia TV de la Orange prin intermediul careia clientii companiei pot urmari in direct de pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV si radio. Aceasta poate fi descarcata gratuit din Android Market sau din portalul Orange pe mobil, conform companiei.
Aplicatia TV de la Orange ofera clientilor posibilitatea de a urmari direct pe telefon 17 posturi TV. In plus, contine un catalog cu inregistrari ale unor emisiuni de stiri sportive, de divertisment, dar si videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descarcate ulterior pe telefon, atat in Portalul Orange pe mobil, cat si in aplicatie, iar calitatea transmisiei video este foarte buna.

TV de la Orange poate fi folosita atat prin intermediul conexiunii 3G, cat si prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifeaza in functie de abonamentul si de optiunile active pe numar. Clientii Orange care beneficiaza de trafic nelimitat in Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat si in aplicatie, iar cei care folosesc abonamente Pantera de 21 de euro sau mai mari au inclus atat traficul, cat si accesul la canalele TV, la radio si la catalogul de inregistrari.

Aplicatia TV de la Orange este disponibila gratuit si pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicatia pentru iPhone va fi actualizata in curand pentru a oferi aceleasi beneficii si clientilor cu iPhone sau iPad.

“In majoritatea tarilor lumii, numarul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clientii solicita din ce in ce mai multe aplicatii dedicate, iar dezvoltatorii se confrunta cu noi oportunitati si provocari. Cu siguranta piata romaneasca de aplicatii creste intr-un ritm accelerat, odata cu vanzarile de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua sa dezvolte aplicatii localizate, create special pentru nevoile publicului din Romania.” a spus Tudor Juravlea, product manager, Orange Romania.

Vi se pare o aplicatie utila? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri