Orange va face “foarte curand” primul pas in continutul VR in Romania, prin lansarea Orange VR Experience, aplicatie pilot care se va lansa initial pentru terminalele HTC Vive si Gear VR.

Design-ul este simplu, inclusiv pentru primii utilizatori. Aplicatia Orange este “o camera” virtuala in care, doar cu privirea, poti selecta aplicatii, filme, spectacole si alt continut media, totul prin intermediul experientei VR. “Serviciul va fi disponibil in Franta 1 decembrie 2016, in Romania urmand a intra foarte curand”, spun oficialii companiei, fara a oferi, insa, o data exacta pentru Romania.

Prin intermediul Orange VR Experience, utilizatorii vor avea acces la o librarie de experiente premium, alese atat de operatorul francez, cat si de platforma de distributie Wevr. Programul pilot va rula in Franta timp de sase luni, urmand a fi extins ulterior in Europa.

Family Place

Este un nou serviciu Orange care s-a lansat in Franta in parteneriat cu FamilyWall. Family Place ofera o retea sociala branduita pentru familie, permitand utilizatorilor sa impartaseasca si sa organizeze lucruri direct de pe mobile sau tablete.

Serviciile permit clientilor sa afle informatii foarte usor de la prieteni apropiati sau familie, sa stie unde se afla acestia, sa isi organizeze ziua impreuna, sa impartaseasca contacte si fotografii sau videoclipuri. Family Place vine impreuna cu pachetul Open, disponibil in Franta.

Orange intentioneaza sa extinda FamilyPlace in mai multe piete europene in 2017.

Family Go

Este o aplicatie de tracking pentru intreaga familie, cei apropiati putand fi usor de contactat oricand si oriunde.

Primul device este un smartwartch pentru copii de la Huawei, acesta permitand parintilor sa comunice cu copiii si sa le monitorizeze locatia prin intermediul aplicatiei. Curand, aplicatia va fi integrata cu mai multe device-uri, precum biciclete sau jucarii, precum si pentru animale de casa sau persoane in etate.

Family Go va fi disponibila pentru iOS si Android in europa, in prima jumatate a lui 2017.

Principalii concurenti ai Orange sunt Telekom, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri