Abonatii Vodafone Romania pot activa de luni patru noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale. Astfel, abonatii pot opta pentru extraoptiunea Spania, care, pentru 1 euro/luna (TVA inclus) permite initierea de apeluri catre Vodafone Spania si retele fixe din Spania, la un tarif de 5 eurocenti/minut.

De asemenea este disponibila si extraoptiunea Ungaria, care permite apeluri catre Vodafone Ungaria si retele fixe din Ungaria, la un tarif de 5 eurocenti/minut, la acelasi pret, de 1 euro/luna (TVA inclus).

Abonatii serviciilor Vodafone, atat clienti companii cat si utilizatori individuali pot activa extraoptiunea Europa fix, care include 60 de minute de convorbiri in retelele fixe de pe continent, la un tarif de 3 euro/luna (TVA Inclus) sau extraoptiunea europa, care include 30 de minute de convorbiri in retele mobile si fixe de pe continent, pentru 3 euro/luna (TVA inclus).

Cele doua extraoptiuni sunt valabile in retelele din: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina si Vatican.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei