Consola Sony PlayStation Vita s-a vandut in peste 1,2 milioane unitati in toata lumea, rezultat inregistrat in special dupa lansarea consolei,din 22 februarie, in America latina si de Nord, Europa si teritoriile care folosesc semnalul PAL ca si standard video.
Vanzarile de jocuri au depasit 2 milioane unitati la nivel global,, atat in retail si in cadrul PlayStation Network.

Totusi, de la lansarea din Japonia de la sfarsitul anului trecut, PlayStation Vita a fost vanduta in peste jumatate de milion de exemplare, cifre mai mici decat estimarile analistilor.

Pretul jocurilor pentru consola de gaming variaza intre 29 si 60 euro.

Consola PS Vita este disponibila pe plan local la un pret de 1150 lei pentru versiunea Wi-Fi si la 1450 lei pentru modelul care dispune de 3G si conexiune Wi-Fi.

Vita dispune de un ecran tactil frontal tip OLED de 5 inch, cu o rezoltuie de 960x544px, un touchpad integrat in carcasa, doua stick-uri analogice, senzori de miscare si doua camere video - una frontala (320x240px - QVGA) si una situata in spatele consolei de 5 megapixeli, care poate face capturi video High Definition.

Gadgetul vine echipat cu un procesor A9 pe 4 nuclee, conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, posibilitatea de conectivitatea in reteaua de telefonie mobila (exclusiv pentru modelul 3G/Wi-Fi) si dispune de o baterie Lithiu-Ion de 2210 mAh. Durata de viata a bateriei tine foarte mult de modul de utilizare a acesteia. Astfel, in conditii de gaming poate tine pana la 4 ore, iar pentru navigare pe internet sau alte activitati pana la 8 ore.

Pe langa jocuri, consola poate rula, poze (.jpg), fisiere audio (.mp3), dar si formate video cu rezolutii Full HD.

Pe partea de social networking, pasionatii domeniului vor beneficia de suport pentru aplicatii precum Facebook, Skype, Twitter sau foursquare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri