RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piata locala, cu aproape trei milioane de clienti, a lansat canalul de stiri Digi 24 HD, printr-un eveniment la care au fost invitate sute de personalitati, printre care si premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Acesta este primul eveniment de acest fel pe care gigantul telecom il organizeaza, compania fiind recunoscuta pentru discretia cu care actioneaza, tacere care vine in special din partea proprietarului companiei, oradeanul Zoltan Teszari.

Insa, o astfel de lansare era necesara mai ales ca noul post TV a atras jurnalisti cunoscuti (foto1) precum Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Luca Niculescu, Sanda Nicola, Cosmin Stan, Emma Zeicescu, Iuliana Ciugulea, Liana Alexandru, Alice Iacobescu, Teodora Ghenciu (fosta Butuc), Olivia Paunescu, Antoaneta Dohotariu sau Laura Teodoru.

La evenimentul organizat in Sala Unirii a Palatului Parlamentului a participat top managementul companiei (fara Zoltan Teszari) in frunte cu Alexandru Oprea (foto 2) - presedintele RCS&RDS, Niculae Plesa, vicepresedintele pentru comercial si marketing al operatorului si Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al acestuia .

De altfel, printre invitati s-a numarat si Sebastian Ghita, proprietarul grupului Asesoft si al RTV, canal de stiri care este concurent cu Digi 24 HD. Acesta a vorbit cateva zeci de minute cu Niculae Plesa (foto 3), vicepresedintele RCS&RDS.

Pe lista de invitati s-au numarat premierul Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Valerian Vreme - fostul ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale, Catalin Marinescu- presedintele autoritatii de reglementare in telecomunicatii, Adrian Vasilescu- consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, Cristian Topescu, Cristian Dimitriu (directorul editorial al Mediafax Group), Mihai Gainusa, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Raducan, Gica Popescu, Ion Craciunescu, Dumitru Dragomir si Meme Stoica.

Evenimentul poate parea neobisnuit pentru o companie ca RCS&RDS, avand in vedere ca Zoltan Teszari nu a oferit niciodata interviuri si exista foarte putine fotografii cu el. De altfel, tot managementul companiei este foarte putin prezent in presa, desi RCS&RDS este cea mai mare companie de telecomunicatii cu actionariat majoritar romanesc, cu afaceri de circa 420 de milioane de euro in urma cu doi ani. Acesta poate parea un fel de apogeu al miliardarului oradean care a pornit de la o toneta de inghetata in urma cu 20 de ani, iar, aseara, a atras cateva sute de invitati pe covorul rosu al Palatului Parlamentului.

Lansarea noului canal de stiri este extrem de importanta pentru ca pe piata de telecomunicatii este o concurenta foarte mare, iar operatorii se lupta sa atraga noi clienti prin servicii pe care le ofera in exclusivitate. Astfel, Digi 24 HD este si va disponibil, cel putin deocamdata, doar pentru clientii RCS&RDS. De asemenea, este de urmarit evolutia canalului deoarece acesta vine pe o piata in care exista deja patru televiziuni de stiri (Realitatea TV, Antena 3, RTV si TVR Info) si mai ales dupa esecul 10 TV, un post lansat de RCS&RDS la finalul lui 2010.

Ramaneti pe wall-street.ro. Revenim si cu alte fotografii de la eveniment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri