Compania a desfasurat un program similar si anul trecut cand a oferit 70 de locuri de practica, in jur de 10% dintre stagiari ramanand in cadrul operatorului.

Unul dintre programele de practica pe care le desfasoara compania anul acesta este Orange First Step, care cuprinde trei sesiuni de practica: sesiunea de Paste (2-30 aprilie), sesiunea de vara (iulie, august, septembrie) si sesiunea de Craciun (decembrie 2012).

Orange a incheiat recent un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE), prin care incepand din octombrie 20 de directori ai companiei vor prezenta studentilor notiuni practice. Operatorul mai organizeaza anual si Orange Educational Program, un program prin care studentii din Universitatea Politehnica din Bucuresti beneficiaza de burse si de cursuri de specialitate.

Citeste si:

"Mediul in care traim este in continua schimbare in ultima vreme. (...) Noii angajati isi doresc o cariera, timp liber, bani, calatorii si un job interesant. Cu totii sunt foarte diferiti, stiu sa lucreze foarte bine cu tehnologia, isi gasesc usor informatiile. Tinerii de astazi vor avea 10-14 job-uri pana la varsta de 38 de ani, iar, in prezent, 1 din 4 angajati este doar de un an alaturi de angajator de numai un an de zile ", a mai spus Ioana Marcu in cadrul unui eveniment organizat de Ziarul Financiar.

Citeste mai multe in textul: Sfat Orange: Nu putem continua sa taiem posturi, trebuie sa mutam eficient oamenii