Clientii Vodafone Romania care folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achizionate de la operator pot accesa diferite aplicatii printr-un canal dedicat din Google Play, informeaza compania.
Sectiunea de aplicatii recomandate de Vodafone grupeaza continut selectat de companie si testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele care functioneaza cu sistemul de operare Android.

Toate smartphone-urile si tabletele cu o varianta recenta de software oficial al Vodafone Romania vor avea canalul de aplicatii inclus in Google Play, fara a necesita nici o setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal il vor primi odata cu urmatoarea actualizare de software.

“Astfel, continuam strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatorii nostri si de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor de aplicatii”, a declarat Dragos Chivu, director de marketing pentru date mobile in cadrul Vodafone Romania.

Intre aplicatiile prezente in acest canal se numara MyVodafone, prin care utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, localizarea magazinelor sau ofertele companiei, Vodafone Meteo, Cinemagia, Sapte Seri, Seenow, Trilulilu, Adevarul.

Vodafone Romania este al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala cu circa 8,32 milioane de clienti la finalul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri