Sectiunea de aplicatii recomandate de Vodafone grupeaza continut selectat de companie si testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele care functioneaza cu sistemul de operare Android.

Toate smartphone-urile si tabletele cu o varianta recenta de software oficial al Vodafone Romania vor avea canalul de aplicatii inclus in Google Play, fara a necesita nici o setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal il vor primi odata cu urmatoarea actualizare de software.

“Astfel, continuam strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatorii nostri si de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor de aplicatii”, a declarat Dragos Chivu, director de marketing pentru date mobile in cadrul Vodafone Romania.

Citeste si:

Intre aplicatiile prezente in acest canal se numara MyVodafone, prin care utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, localizarea magazinelor sau ofertele companiei, Vodafone Meteo, Cinemagia, Sapte Seri, Seenow, Trilulilu, Adevarul.

Vodafone Romania este al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala cu circa 8,32 milioane de clienti la finalul anului trecut.