Romtelecom a lansat o oferta prin care abonatii pe doi ani isi reduc cu 300 de lei facturile

Utilizatorii care cumpara pachete de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom incepand din 13 aprilie pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de doi ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus.

Reducerea provine din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract si din contravaloarea chiriei telefonului fara fir pentru 24 de luni.

Pachetele sunt disponibile in 12 variante care cuprind doua sau trei produse.

Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, si voce fixa sau voce fixa si internet.

Preturile pachetelor incep de la 11,93 euro/luna, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de doua servicii, de televiziune si voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim si Voce Fix 100), si de la 14,41 euro/luna, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,74 euro, cu TVA.

Noua oferta este disponibila clientilor rezidentiali noi si existenti, dar aflati in afara perioadei minime contractuale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Elon Musk, omul care aduce Internetul din cer: primele teste, în această vară
Setari Cookie-uri