UPC si Samsung lanseaza un card care inlocuieste decodorul pentru TV digitala

UPC Romania, al treilea operator de televiziune de pe piata locala, a lansat in parteneriat cu Samsung un card digital care se bazeaza pe tehnologia CI+ (Common Interface Plus) prin care clientii companiei pot receptiona fara decodor canalele TV digitale, inclusiv cele HD si postul 3D High TV.

Televizoare compatibile cu Digital Card

Cardul este o alternativa la decodor, pentru ca introdus intr-un televizor compatibil cu tehnologia CI+ permite utilizatorilor sa urmareasca programele din grila de digital a operatorului.

Produsul este deja disponibil in doua variante de pret, dar si integrat in pachete de servicii UPC.

Prima varianta de Digital Card are un pret de 5 lei / lunar (fara TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD. Varianta care include 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibila la un pret de 15 lei / lunar (fara TVA).

Pe de alta parte, compania a lansat noi pachete cu servicii de televiziune, internet si telefonie fixa, care includ Digital Card. Datorita parteneriatului cu Samsung, clientii care achizitioneaza unul din pachetele nou lansate de UPC - Digital Plus, Suprem Plus HD 3D, Digital + sau Suprem + HD 3D, beneficiaza de reduceri de pana la 400 lei la toate televizoarele Samsung.

Promotia este valabila intre 6 aprilie si 15 mai 2012, in magazinele selectate din retelele Flanco, Media Galaxy, Altex, Domo, eMag si Samsung Plaza.

Noile pachete de abonamente lansate de UPC:

Sursa foto: UPC


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri