Samsung lansează Samsung Pay Card împreună cu FinTech-ul britanic Curve

Samsung Pay a lansat în Regatul Unit al Marii Britanii, în urma unui parteneriat cu FinTech-ul britanic Curve și Mastercard, cardul de debit digital Samsung Pay Card.

Samsung Pay Card este un card de debit digital care înglobează toate cardurile Mastercard și Visa pe care utilizatorii portofelului digital Samsung Pay le dețin. Parteneriatul cu FinTech-ul Curve le permite utilizatorilor Samsung Pay să își aducă toate cardurile pe care le dețin, atât de credit cât și de debit, sub umbrela unui card de debit digital Mastercard, conform informațiilor prezentate de către companie.

Dacă ești pasionat de FinTech și digital banking, te așteptăm alături de noi la evenimentul online Future Banking, de pe 9 și 10 septembrie. Te poți înscrie AICI.

În plus, utilizatorii vor avea acces și la opțiuni dezvoltate de FinTech-ul britanic Curve, precum notificări instant pentru plățile efectuate, comisioane mai mici pentru schimburile valutare, transferuri către alți utilizatori de pe orice card din portofoliul pe care îl aleg sau transferuri între propriile carduri.

De asemenea, utilizatorii Samsung Pay Card primesc cashback de 1% la comercianții parteneri pe care îi aleg din aplicație și 5% cashback pentru produsele achiziționate pe Samsung.com.

Citeste si:
Samsung lucrează la propriul card de debit ce va avea atașat un...
Samsung lucrează la propriul...

Sursa foto: Printscreen / Youtube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri