"Serviciul se va numi Digi Oriunde. Aplicatia software va disponibila pentru terminalele care ruleaza pe Android, iOS (Apple) si Microsoft Windows Mobile, astfel incat orice utilizator, indiferent de reteaua in care se afla, daca are acces la Internet pe smartphone din orice retea, poate comunica nelimitat cu orice alt ultilizator al aplicatiei noastre. In plus fata de aplicatii similare, utilizatorilor RSC&RDS le oferin, prin contul de client de telefonie mobila, sa apeleze orice destinatie, prin folosirea aceluiasi plan tarifar si aceluiasi abonament. Daca sunt in roaming si au acces la internet prin Wi-Fi, clientii pot suna, utilizand acelasi numar de telefon, prin VoIP, si beneficiind de tarife locale", a spus Popoviciu, scrie Mediafax.

El a adaugat ca, la nivel national, RCS&RDS are instalate peste 1.300 de puncte de acces la internet prin Wi-Fi, numarul acestora urmand sa creasca la 2.000 in cel mult o luna.

"Serviciul Digi Net Mobil este utilizat de peste 500.000 de clienti, de la 320.000 in iunie 2011 dintr-un total de 970.000, potrivit datelor ANCOM", a spus Popoviciu, prezent la conferinta "Ziua Comunicatiilor".

Citeste si:

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Compania este controlata indirect de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.