In urma cu trei saptamani compania de solutii de securitate informatica anuntase ca Valceanu va fi inlocuit la conducerea Bitdefender Romania de Valentin Jurcut, el urmand sa se ocupe de operatiunile Bitdefender pe segmentul consumatorilor individuali si al companiilor mici si medii din Europa Centrala si de Est, Turcia si Israel.

Razvan Valceanu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si lucreaza in cadrul Bitdefender din 2004. Intre 2005 si 2007 a coordonat segmentul de distributie al companiei in zona Europei de Est.

In iunie 2007 a devenit directorul general al BitDefender Romania si a ocupat aceasta functie pana in luna iulie a acestui an.

Citeste si:

"Au fost anii cei mai plini si locul in care am invatat cel mai mult, de la cei mai tari oameni din IT. Nu o sa uit niciodata cultura Bitdefender si nici calitatea clientilor, partenerilor, furnizorilor si colegilor cu care am lucrat", a declarat managerul despre anii petrecuti in Bitdefender.

Citeste cum arata o zi din viata lui Razvan Valceanu: Imi incep ziua la 5.57, 6.02 sau 7.17

Inainte de a lucra pentru compania de software antivirus a mai fost angajat al companiilor Impact si Churchill Media.

BitDefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de aproximativ 500 de milioane de utilizatori din toata lumea.

Compania este unul dintre principalii jucatori globali pe segmentul solutiilor de securitate virtuale, concurand cu Kaspersky, Symantec sau Norton Antivirus.

wall-street.ro va reveni in zilele urmatoare cu mai multe detalii despre plecarea lui Razvan Valceanu de la Bitdefender.