Cofondator Microsoft: Windows 8 poate fi "debusolant si poate crea confuzie"

Cofondatorul Microsoft Paul Allen a numit Windows 8 ca fiind “debusolant” si “initial confuz”, dar a asigurat utilizatorii ca vor invata, in timp, sa aprecieze noul sistem de operare, scrie Computerworld.com.

Allen, care a cofondat Microsoft alaturi de Bill Gates in 1975, a parasit compania in 1983 dupa ce a fost diagnosticat cu boala Hodgkin.

Intr-un post pe blogul personal Allen a spus ca a rulat Windows 8 Release Preview atat pe un desktop traditional cat si pe o tableta Samsung 700T. Ultima, creata pentru Windows 7, a fost oferita de Microsoft in serii limitate dezvoltatorilor, designer-ilor sau analistilor pentru a ii convinge sa creeze software sau sa testeze in amanunt viitorul sistem de operare.

“M-am lovit de cativa factori debusolanti in Windows 8”, a scris Allen, spunand ca interfetele duale te pot face sa fii confuz.

Windows 8 a fost criticat deja de cateva luni pentru mai multe motive, dar principala este interfata dubla, “Modern” sau “Windows 8 style” (anterior numita “Metro), aceasta din urma avand un format minimalist.

Totodata poate fi confuz faptul ca nu sunt vizibile unele comenzi posibile pentru viitorul sistem de operare al Microsoft.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
SUA ar putea interzice aplicaţiile chineze de social media, inclusiv TikTok
Setari Cookie-uri