Aparatul foto pe care Usain Bolt l-a folosit la JO, scos la vanzare pe eBay

Un aparat foto, prezentat ca fiind cel folosit de Usain Bolt dupa ce a castigat titlul olimpic in proba de 200 de metri, la Londra, a fost scos la vanzare pe site-ul eBay, de marti, suma oferita ajungand deja la 7.000 de dolari, bani ce vor fi destinati luptei impotriva cancerului, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Dupa victoria la 200 de metri, Bolt s-a alaturat fotografilor si a imprumutat aparatul suedezului Jimmy Wixtrom, angajat al jurnalului Aftonbladet.

Usain Bolt a fotografiat atunci fotoreporterii, publicul si pe atletul Johan Blake. Imaginile surprinse de el au fost publicate ulterior in cotidianul suedez. Bolt a procedat la fel si la Daegu (Coreea de Sud), in 2011, la Campionatele Mondiale.

In prezentarea de pe eBay a aparatului foto, Jimmy Wixtrom precizeaza ca banii obtinuti vor fi donati Asociatiei Suedeze de Lupta impotriva Cancerului (Swedish Cancer Society) si fundatiei pentru educatie infiintata de Bolt in Jamaica.

Fotograful a explicat ca sotia tatalui sau a decedat din cauza cancerului si ca fratele sau a castigat lupta impotriva acestei boli.
Oferta de vanzare include si o fotografie facuta de Bolt cu aparatul respectiv.

De marti dimineata, pentru aparatul foto folosit de Bolt s-au inregistrat 32 de oferte, miercuri la pranz suma atinsa fiind de 7.055 de dolari.

Licitatia se va incheia in 9 octombrie, la ora 09.00 GMT.

Nou, un astfel de aparat (Nikon D4) costa 7.490 de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri