Omul de afaceri Radu Georgescu, fondatorul Gecad, a anuntat pe blogul personal ca este in cautarea a trei parteneri pentru pozitii de CEO. Acestia vor primi dupa numire actiuni in companiile respective.

Radu Georgescu nu a facut publice numele celor trei companii dar subliniaza, in subsolul postului, faptul ca “puteti banui ca am proiecte indrazente”.

“…vreau sa actioneze ca un antreprenor, crescand compania cu toata energia lor. Nu m-am implicat niciodata in activitatea de zi cu zi a companiilor, ci doar in Board of Directors, si in aceste conditii toti directorii generali din companiile in care am fost actionar au fost parteneri pentru mine”, a tinut sa sublinieze Radu Georgescu.

El a explicat faptul ca a plasat anuntul pe blog in loc de a angaja o companie de head-hunting ca “un exercitiu de deschidere. Sa vedem ce iese – eu chiar cred ca este probabil sa avem rezultate mai bune asa. Va tin la curent”, spune el.

Citeste pe blogul omului de afaceri ce caracteristici trebuie sa intruneasca cei trei viitori CEO.

Radu Georgescu este fondatorul si presedintele Grupului Gecad.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri