Microsoft are 20 de joburi disponibile pentru Bucuresti si Timisoara. Recruteaza si pentru SUA, Marea Britanie si Danemarca

Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, cu circa 400 de angajati in Romania, recruteaza in aceasta perioada 20 de oameni pentru centrele din Bucuresti si Timisoara.

“Avem 20 de posturi deschise pentru Romania pentru zona de ingineri suport si de dezvoltare software, pentru centrele din Bucuresti si Timisoara. Toti cei care lucreaza in centrul de suport stiu cel putin doua limbi straine. De asemenea, exista pozitii si pentru centrele din Redmond (n.red. sediul central al Microsoft din SUA), Londra si Danemarca, dar pentru acestea nu exista un numar specific pentru romani”, a declarat Ioana Tanase, stuffing consultant in cadrul Microsoft Romania.

Producatorul de software are peste 400 de angajati pe piata locala: 250 in centrul de suport servicii din Bucuresti, 150 in zona de marketing, vanzari, administrative (tot in Bucuresti) si in jur de 25 in centrul deschis in acest an la Timisoara.

Microsoft Romania a avut in 2011 o cifra de afaceri de circa 31,8 milioane de euro si un profit net de aproape 3 milioane de euro, conform Ministerului de Finante. Cifra de afaceri raportata de companie nu reprezinta intreg businessul Microsoft pe piata locala. Sumele declarate reprezinta veniturile directe realizate in activitati de consultanta si servicii si veniturile din activitatile de marketing pentru produsele si solutiile Microsoft.

Citeste si: Seful Microsoft: Cresterea vine din zona IMM-urilor si a companiilor active, care se extind in strainatate

Angajatorii din IT&C au sute de joburi: candidatii isi trimit parintii cu CV-uri, iar ei sunt la nunta


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri