Mihai Tudor, fostul sef al IBM Romania, dar si al IBM pe zona Europa de Sud-Est, este de la 1 decembrie noul director executiv comercial pe segmentul de business in cadrul Romtelecom. El il inlocuieste pe George Makowski, care a parasit compania la inceputul lunii august.

Tudor va coordona structurile de vanzari conturi strategice, vanzari corporate, vanzari GBM si structura de operatiuni comerciale business, care include activitatile de management al produsului, marketing, call center si integrare de sisteme.

„Romtelecom este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de varf romanesti”, a spus Mihai Tudor, director executiv comercial pe segmentul business.

Managerul are 52 de ani, este de profesie inginer electronist si are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C. Din 1995 si pana anul acesta a lucrat in cadrul IBM Romania, companie care intre iulie 2006 si ianuarie 2011 a condus-o din functia de director general. La inceputul anului trecut a fost promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei, el ocupand aceasta functie pana in iunie anul acesta cand s-a retras din IBM.

Mihai Tudor a absolvit Facultatea de Electrotehnica Craiova in 1985 si vorbeste trei limbi straine: engleza, franceza, germana.

Dupa absolvirea facultatii, Mihai Tudor a lucrat la Intreprinderea de Avioane din Bacau si la Institutul de Cercetari in Componente Electronice (ICCE-EMCO) in Bucuresti.

Tudor detine un certificat in administrarea afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia si un MBA in cadrul OUBS, Milton Keynes UK.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) Telekom Romania, cea mai sigura retea de comunicatii in business