SIVECO Romania, cel mai mare producator romanesc de software si unul dintre cei mai mari la nivel regional, l-a recrutat ca vicepresedinte al companiei pe Mihai Tudor (53 de ani), fostul sef al IBM, filialala locala a celui mai important jucator global in domeniul serviciilor informatice.

Tudor este de profesie inginer electrotehnist si are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C.

“Mihai Tudor este pentru noi persoana potrivita in locul potrivit pentru el. Am convingerea ca experienta lui manageriala si comerciala ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele ambitioase de crestere internationala a companiei. 2014 promite sa fie un an exceptional pentru noi toti”, declara Irina Socol, presedintele si directorul general al SIVECO Romania.

El a fost director de vanzari al companiei IBM Romania in perioada 1998-2001, manager cu resposabilitati regionale pe linie de business pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa la sediul IBM din Viena in perioada 2001-2006.

In perioada 2006-2010 a condus IBM Romania in calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

Citeste si:
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Andra Olar-Caragea este noul...

De asemenea, de la finalul lui 2012 si pana in toamna anului trecut, Tudor a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business al Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa la nivel local.

“Ma bucur sa ma alatur echipei SIVECO, intr-un an plin de oportunitati pentru intreaga piata de IT”, spune Mihai Tudor.

SIVECO a trecut recent prin mai multe schimbari importante, managementul companiei rascumparandu-si la finalul anului trecut pachetul de 32,5% de actiuni detinut din 2005 de fondurile de investitii Intel Capital si Enterprise Investors.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Citeste si:
Siveco: Nu ne aflam in nicio situatie de neconformitate
Siveco: Nu ne aflam in nicio...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri