In 2011, Cosmote Romania avea in jur de 1.200 de angajati, operatorul recrutand astfel in jur de 200 de oameni in ultimul an.

Cand s-a lansat pe piata locala in decembrie 2005, Cosmote avea aproximativ 50.000 de utilizatori preluati de la Cosmorom, iar in doi ani a ajuns la trei milioane de clienti. La finalul lui septembrie anul acesta, compania avea 6,38 milioane de utilizatori.

Cosmote a avut o evolutie spectaculoasa datorita tarifelor aplicate, punand astfel presiune pentru reducerea preturilor si pe principalii jucatori de pe piata, operatorii Orange si Vodafone Romania.

“Angajamentul nostru va continua sa se concentreze pe extinderea infrastructurii, imbunatatirea acoperirii si dezvoltarea de noi servicii si oferte”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, directorul general al Cosmote si Romtelecom.

Citeste si:

Pentru anul viitor conducerea companiei si-a propus sa investeasca in dezvoltarea retelei de date, prin extinderea acoperirii serviciilor de internet de 43,2 Mbps si prin lansarea serviciilor 4G.

Cosmote Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 458,8 milioane de euro si pierderi nete de 7,2 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Citeste si: Theocharopoulos: In 2013 vom investi in reteaua de date a Cosmote si in televiziune la Romtelecom