Un nou sondaj realizat printre companii mici si medii subliniaza ca iPhone-ul Apple domina autoritar noile activari, in timp ce iPad-ul reprezinta aproape toate tabletele vandute in acest mediu, scrie AppleInsider.com.
iPhone-ul acopera 68,2% din totalul activarilor de terminale mobile noi in IMM-uri, conform Intermedia, companie care are o baza de date cu peste 500.000 de conturi de email premium. Datele au fost colectate in septembrie-noiembrie.

Controlul autoritar al Apple a lasat Google Android pe un loc doi, la mare distanta, cu doar 25,1% din noile activari in timp ce BlackBerry-urile detin 4,1%. Windows Phone are doar 2,6%.

In ceea ce priveste tabletele, iPad-ul domina si mai autoritar, cu 92,6% din activari. Pe locul doi s-a situat BlackBerry PlayBook cu 5,3% in timp ce Microsoft Surface s-a situat pe locul trei, cu 2,1%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri