eMAG inaugureaza cel de-al patrulea Apple Shop in showroomul din Baneasa, sambata, 7 septembrie. Cel mai mare Apple Shop eMAG de pana acum are o suprafata de 80 de metri patrati si este pregatit sa intampine clientii cu peste 60 de produse expuse intr-un design si o atmosfera specifice brandului. Experienta Apple va fi insotita si de consultanti specializati pregatiti sa raspunda nevoilor clientilor si sa le ofere asistenta personalizata.

„Noul Apple Shop eMAG reprezinta o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spatii, si un canal prin care oferim clientilor nostri acces la cele mai noi tehnologii, in cadrul unei experiente de shopping de calitate. Noul spatiu raspunde cererii in crestere pentru produse si servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiaza de o experienta completa a universului Apple: consultanta, produse de ultima generatie si service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG, conform unui comunicat de presa.

Apple Shop eMAG Baneasa va include si un stand mobility la etaj, care reprezinta o extensie a spatiului de la parter, completand astfel experienta din showroom a clientului. In noul spatiu, clientii pot beneficia de servicii precum service si instalare, garantie extinsa si creditare pe care eMAG le ofera.

Inaugurarea noului Apple Shop are loc sambata, 7 septembrie, incepand cu ora 10, cand vor fi oferite premii surpriza primilor 50 de clienti.

Iata mai jos oferta speciala de care se pot bucura clientii ce vor ajunge sambata, dis-de-dimineata,in showroom:
• iPhone XR, 64GB, Black – 3.499,99 Lei
• iPhone 7, 32GB, Black – 1.899,99 Lei
• MacBook Air, i5, 8GB, 128GB SSD – 3.899,99 Lei
• iPad 9.7” (2018), 32 GB, Wi-fi, Space Grey - 1.399,99 Lei
• Apple Watch Series 3, 38 mm – 1.199,99 Lei
• Apple Watch Series 3, 42 mm – 1.349,99 Lei
• iMac 27”, Retina 5K, 8GB, 1TB - 6.999,99 Lei
Pentru restul produselor, clientii se pot bucura de un extradiscount de 5% fata de pretul afisat. Tot in ziua lansarii, oferta va fi insotita de modalitati de finantare foarte avantajoase, de pana la 36 de rate fara dobanda prin carduri de credit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri