In 2012, furnizorul de servicii IT si-a dublat numarul de angajati din Romania, ajungand la peste 660 de angajati in birourile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti.

“Comparativ cu cei 340 de angajati cat numara Endava in Romania in ianuarie 2012, aproape ne-am dublat numarul de angajati. In prezent, avem peste 310 de angajati la Cluj-Napoca, 225 de angajati la Iasi si 125 in noul nostru sediu din Bucuresti”, a declarat John Cotterell (foto), director executiv al Endava.

Compania este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT la nivel national. De asemenea, in octombrie anul trecut, Endava a inaugurat un nou sediu in Capitala, majorandu-si astfel spatiile de birouri la peste 2.000 mp in fiecare dintre locatiile sale din Romania.

Anul trecut, aproximativ 75 de studenti si absolventi au participat la programele de internship si cele de angajare pentru absolventi desfasurate de Endava la Cluj-Napoca si Iasi. In acest an, compania va continua programele pentru studenti si absolventi si, de asemenea, va incepe un program similar in sediul din Bucuresti, in luna februarie.

„In 2013, Endava va oferi internshipuri si posibilitati de angajare pentru mai mult de 100 de studenti si absolventi IT, dar vom continua si sa oferim oportunitati de cariera pentru specialisti IT cu experien?a”, a declarat John Cotterell.

Printre specialistii cautati de companie se numara dezvoltatorii Java, .NET, C++ si mobile, testerii si arhitectii software, managerii de proiect, analistii de business si de sistem, consultantii IT si analistii service desk.

Furnizorul IT livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din domeniile servicii financiare, telecomunicatii, media, sport & entertainment si servicii profesionale. Endava este specializata in livrarea servicii precum: dezvoltare software, digital media, testare software, management aplicatii software, servicii cloud.

Compania de servicii IT a fost infiintata in anul 2000 si are in prezent are in jur de 1000 de angajati Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

Pe piata locala, compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de outsoucing IT, livrand solutii mai ales pentru organizatii din Marea Britanie si Statele Unite. Din centrele din Romania, Endava livreaza proiecte pentru clienti in principal din sectorul serviciilor financiare, telecom, media si al serviciilor online din Marea Britanie, Statele Unite si Germania, precum si pentru clienti locali din sectorul bancar.