Elena Serban, fosta sefa a Fundatiei Vodafone, a devenit director al Habitat for Humanity

Elena Serban, managerul Fundatiei Vodafone in ultimii 13 ani, este din ianuarie noul director national al Habitat for Humanity Romania, o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost a persoanelor.

Managerul preia mandatul de la Emil Olteanu, care a condus Habitat for Humanity Romania din august 2008.

Elena Serban are experienta de 15 ani in cadrul Vodafone Romania, ea alaturandu-se companiei in 1997 ca manager de proiect in departamentul Program Management Group Network Engineering. Din anul 2000 a preluat conducerea Fundatiei Vodafone Romania, ea fiind responsabila de dezvoltarea de programe de responsabilitate sociala si voluntariat. Managerul s-a implicat in proiectele Habitat for Humanity Romania din 2007.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 600.000 de locuinte pentru 3 milioane de persoane din 80 de tari. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor sapte filiale pe care le are in Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri