Catalyst Worldwide: Angajam 250 de specialisti. Vrem ca Romania sa fie un Silicon Valley est-european

Producatorul de software Catalyst Worldwide are in plan sa recruteze in jur de 250 de specialisti in domeniu in urmatorii doi ani, dezvoltatorul propunandu-si sa “transforme piata IT romaneasca intr-un Silicon Valley est-european”, dupa cum a declarat Michael Koch, directorul general al companiei.

Catalyst Worldwide este un dezvoltator de solutii software pentru companii din Top Fortune 500 (cele mai mari 500 de companii din SUA), acesta lansandu-se oficial pe piata romaneasca in aceasta saptamana.

Vor sa deschida la Bucuresti o universitate pentru antreprenorii IT

“Talentul, resursele si infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitala din lume. Am construit o echipa de nivel international la Bucuresti si vom continua sa aducem alaturi de noi cele mai bune capabilitati digitale, prin angajarea celor mai buni experti din Romania, pentru a le livra clientilor nostri proiecte digitale de varf. Vom recruta 250 de specialisti in urmatorii doi ani si vom oferi un mediu de lucru in care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale” a declarat Michael Koch, CEO-ul Catalyst Worldwide.

Aceasta a adaugat ca isi propune sa transforme piata IT romaneasca intr-un Silicon Valley est-european.
Catalyst Worldwide a fost lansata n 2012 de Michael Koch, ca parte grupului Catalyst.

Portofoliul grupului include centrul de productie international al Catalyst Worldwide si incubatorul de solutii digitale asociat acestuia, Global Digital Think Tank, infiintarea in Bucuresti a Digital University, o universitate care va reuni cei mai inovatori antreprenori IT intr-un ecosistem digital si Digital Catalyst Fund, un fond de investi?ii destinat sus?inerii ideilor antreprenoriale din intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri