„Am obtinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate in anii trecuti, 85% dintre participanti fiind cooptati pentru joburi permanente in cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu, solutions manager TeamNet.

Inscrierile pentru sesiunea de iarna a programului de internship au loc pana pe 28 februarie, urmand ca rezultatele selectiei sa fie comunicate in luna martie. Compania va selecta noua masteranzi si studenti in an terminal de la facultati cu profil tehnic.

Cum poti ajunge intern la TeamNet

Candidatii au posibilitatea sa lucreye part time sau full time, pentru o perioada de trei luni. Internshipurile vor fi platite.

In procesul de selectie, vor fi luati in considerare doar candidatii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic in matematica, statistica si algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare intr-un limbaj larg utilizat. La acestea se adauga abilitati de comunicare si de rezolvare a problemelor.

In ultimii trei ani in jur de 150 de studenti si masteranzi au fost interni in cadrul TeamNet.

In prezent, TeamNet, grup cu afaceri de circa 35 de milioane de euro in 2011, are peste 500 de angajati. Pentru 2012, conducerea TeamNet estima ca ar putea ajunge la o cifra de afaceri de 45 de milioane de euro.

Compania ofera servicii de implementare de solutii informatice (software, hardware, comunicatii), consultanta IT, dezvoltare si implementare de solutii software dedicate si garantie, mentenanta si suport post-implementare. Printre clienti se numara companii private, ministere, agentii nationale si alte autoritati publice.

De asemenea, in afara de centrele din tara, din Bucuresti, Ploiesti, Timisoara si Iasi, compania mai are sedii in Bruxelles, Chisinau, Belgrad si o locatie partenera in Ankara.

Teamnet a fost infiintata in 2001, iar pana in vara anului trecut a facut parte din grupul Asesoft, condus anterior de Sebastian Ghita.