The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, prezinta o serie de telefoane mobile atragatoare, destinate in special doamnelor. Acestea pun in topul preferintelor aspectul dispozitivelor mobile, posibilitatea de accesorizare si aplicatiile dedicate.
„In general, femeile opteaza pentru telefoane cu design placut, care sa fie micute, discrete si sa aiba disponibile o serie de accesorii, precum huse sau fete interschimbabile. Un plus il reprezinta si aplicatiile dedicate, in timp ce performantele tehnice sunt usor trecute cu vederea”, a explicat Andu Subtirica – The PhoneGeeks.

Potrivit The PhoneGeeks, cele mai dorite telefoane mobile de catre doamne sunt modelele iPhone 4S, HTC One S si Desire V, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Ace Pure White La Fleur, Nokia Lumia 800 si Lumia 710 White, Sony Xperia U si modelul Motorola XT910 RAZR White.

Telefonul iPhone 4S, de culoare alba, tinde sa se afle in topul preferintelor sexului frumos, datorita carcasei de sticla. In plus fata de design, telefonul are cele mai multe accesorii disponibile pe piata, fiind astfel usor de asortat cu vestimentatia oricarei utilizatoare.

Un alt model de culoare alba, foarte cautat in prezent si care poate fi accesorizat, este Samsung Galaxy SIII. Pe langa accesorii, are disponibile si capace interschimbabile, intr-o serie intreaga de culori si modele, telefonul putand fi astfel personalizat pentru orice moment al zilei.

Si Galaxy Ace Pure White La Fleur, tot de culoare alba, care vine cu un design minimalist si compact, este foarte apreciat de femei. Marginile telefonului sunt curbate, ceea ce ii aduce un plus de eleganta.

Modelul HTC One S este disponibil in doua variante de culoare, negru ultra mat si gradient, carcasa telefonului fiind de doar 7,8 mm. Liniile curbe contribuie la accentuarea design-ului Slim, fiind un telefon ideal pentru posetele mici sau gentile plic.

HTC Desire V este un dual sim care se poate deschide usor, iar asezarea cartelelor, inclusiv a cardul Micro SD, este foarte facila. Telefonul este subtire si cantareste doar 114 grame, iar carcasa, chiar daca este din plastic, ofera o aderenta foarte buna”, a adaugat Andu Subtirica.

Telefonul Nokia Lumia 800, cu variantele de culoare negru, rosu si albastru, impreuna cu modelul Lumia 710 White, au un design atractiv, iar pachetul include huse de protectie, pentru pastrarea telefonului in cele mai bune conditii.

Alte doua telefone preferate de femei sunt modelele Sony Xperia U, care da posibilitatea utilizatorului de a schimba partea de jos a carcasei cu una de culoare roz, si Motorola XT910 RAZR White, cel mai subtire telefon existent pe piata la ora actuala.

Aplicatii mobile pentru fashion si shopping


Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor vin in ajutorul acestora prin furnizarea de sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling.

Printre cele mai utilizate aplicatii mobile pentru femei se numara Stylish Girl – Fashion Closet si Trendstop Fashion TrendTracker. Prima aplicatie este construita in jurul unui shop online si permite organizarea unei garderobe pentru inspiratia zilnica, in timp ce a doua furnizeaza ultimele stiri in materie de design si moda.

„O alta aplicatie utila doamnelor este RedLaser, care scaneaza codul de bare al produsului pe care doresc sa-l cumpere si le arata cel mai bun pret si magazinul de unde pot sa-l achizitioneze”, a completat Marius Boca – The PhoneGeeks.

In plus fata de aplicatiile mobile de fashion si shopping, femeile gasesc utile si aplicatiile cu sfaturi de ingrijire personala sau diete, precum Calorie Counter, prin care pot urmari numarul de calorii consumat zilnic si sfaturi pentru a-si pastra forma fizica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri