Acest lucru este posibil prin modificarea link-urilor care incarca jocurile din libraria virtuala a serviciului online de gaming, unde hackerii pot instala un malware locala, desi acestia nu cunosc numele jocurilor din lista utilizatorilor.

Aceasta vulnerabilitate ofera practic hackerilor posibilitatea de a se infiltra in URI (uniform resourde identifiers), prin care utilizatorii isi acceseaza jocurile din lista de pe contul personal disponibil pe Origin.

Raspunsul EA cu privire la situatia neplacuta nu a intarziat sa apara. Oficialii companiei au declarat ca investigheaza aceasta problema.

Citeste si:

Utilizatorii platformei de gaming in cloud sunt sfatuiti sa nu acceseze link-urile de tip “origin://” si sa ruleze jocurile exclusiv din Origin pentru a evita problemele.

Ai o neclaritate in ceea ce priveste securitatea datelor companiei in care lucrezi? Te simti amenintat sau banuiesti ca ai fost tinta unui atac informatic? Cauti sfaturi in mod GRATUIT?

Adreseaza-ne intrebarile sau nelamuririle tale aici, iar specialistii nostri in probleme de securitate IT iti vor raspunde !

Si tu poti fi tinta unui atac cibernetic. Informeaza-te!

Sursa foto: gamingtruth.com