Compania spațială Blue Origin, deținută de Jeff Bezos, va avea un nou zbor în spațiu pe 26 august. Zborul va fi la fel ca data trecută, fără echipaj, a transmis publicația Space.

Zborul spațial de săptămâna viitoare va fi al 17-lea general pentru Blue Origin și primul de la prima misiune cu echipaj a companiei, care a avut loc pe 20 iulie. În acea zi, un vehicul New Shepard transporta fondatorul companiei Jeff Bezos, pe fratele lui Bezos, Mark, un pilot al companiei Wally Funker și pe studentul olandez de 18 ani, Oliver Daemen.

Blue Origin operează în prezent două vehicule New Shepard. Unul dintre vehicule - cel care va pleca săptămâna viitoare - este dedicat misiunilor fără echipaj. NS-17 va fi a opta misiune spațială pentru vehiculul respectiv.

Virgin Galactic este concurentul principal în activitatea de turism spațial, care a efectuat prima misiune suborbitală cu echipaj luna trecută.

Blue Origin are un concurent principal în activitatea de turism spațial suborbital - Virgin Galactic, care a efectuat prima misiune suborbitală complet echipată luna trecută. Virgin Galactic zboară un vehicul spațial cu șase pasageri, cu doi piloți.

Prețul pentru un bilet în spațiu, într-o plimbare cu compania Virgin Galactic, va costa 450.000 dolari de persoană. Blue Origin nu a spus încă cât costă o plimbare cu nava spațială New Shepard.

Sursa foto: Facebook/ Blue Origin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri