Intel cauta 9 studenti pentru practica in centrul de cercetare software

Centrul de cercetare si dezvoltare software din Romania al Intel, cel mai mare producator global de microprocesoare, cauta noua studenti stagiari pentru perioada verii. Stagiile se adreseaza studentilor din anii 1, 2 si 3.

“Stagiile pe care le organizam pentru studenti sunt pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto si pe Tizen, dar si stagii pe zona de high performance computing, perceptual computing sau cloud computing”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu (foto), country manager al Intel Romania Software Development Center (IRDSC).

Studentii care doresc sa aplice pentru unul din cele noua stagii isi pot trimite CV-ul accesand http://intel.stagiipebune.ro pana pe data de 13 mai. Stagiul de practica se va derula in perioada 10 iunie – 10 septembrie.

In prezent, 20% dintre angajatii Intel Romania Software Development Center sunt stagiari.

Vezi cum arata centrul de cercetare software Intel din Romania in articolul: Centrul Intel: creativitate pe muzica clasica si sali de sedinta cu mari personalitati

IRSDC a fost deschis in noiembrie 2010 fiind cea mai mare investitie derulata de Intel in Romania, respectiv cateva milioane de euro.

Parte a Intel Software and Services Group, centrul Intel Romania Software Development Center este format din 100 de ingineri care se concentreaza pe tehnologii open-source si solutii de calcul de generatie viitoare.

Obiectivul Intel este de a transforma centrul din Romania intr-un hub tehnologic in Europa. IRSDC face parte din reteaua Intel Labs, reteaua europeana a Intel pentru cercetare & dezvoltare, alcatuita din 26 laboratoare in care lucreaza peste 1.500 de profesionisti in domeniul cercetarii si dezvoltarii.

Sursa foto: Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro)


Sursa foto: Wall-Street.ro (Fotografie realizata de Mircea Dragos)

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri