Apple pregateste lansarea unor produse “uimitoare” in aceasta toamna, dupa cum a declarat Tim Cook, CEO-ul grupului american, la evenimentul de presa in care a prezentat rezultatele companiei.
Desi recunoaste ca rezultatele companiei au avut de suferit , Cook a precizat ca obiectivul Apple pe piata este sa lanseze produse inovative, precizand ca gigantul american lucreaza deja la o serie de device-uri si solutii software care vor fi lansate pe piata in toamna acestui an si in prima parte a anului viitor, scrie Slashgear.

“Suntem extrem de increzatori in produsele pe care le facem. Avem multe surprize pregatite, iar viitoarele device-uri vor avea impactul pe care le-au avut iPhone-ul si iPad-ul”, a spus in cadrul unui eveniment de presa Tim Cook, sigur ca din toamna viitoarele dispozitive vor starni interesul utilizatorilor.

O data cu isteria creata in jurul smartphone-urilor cu ecrane mari, de peste 4,5 inch, CEO-ul Apple a dat asigurari ca viitoarele telefoane pe care le va produce nu vor avea un display mai mare si se vor limita la o dimensiune obisnuita pentru un telefon telefon inteligent, precizand ca nu va face compromisuri in ceea ce priveste rezolutia dispozitivelor, calitatea ecranului, compatibilitatea dintre aplicatii si multe altele, scrie Engadget.com.

Viziunea Apple, inca de pe vremea lui Steve Jobs, a fost de a crea un telefon de dimeniuni rezonabile, care sa fie usor de folosit si sa intruneasca toate calitatile necesare unui echipament inteligent. Tot Jobs spunea ca o tableta cu dimeniunesa ecranului de 10 inch este ideala pentru astfel de dispozitive, precizand ca nu va crea niciodata o tableta mai mica. Totusi, acest lucru s-a intamplat, iar Apple a lansat anul trecut pe piata iPad mini, un dispozitiv de 8 inch.

Apple s-ar putea sa se incapataneze si sa nu aduca un telefon de dimeniuni mai mari, insa trebuie sa tina cont de numarul mare de dispozitive de peste 5 inch care au invadat piata, tendintele fiind prezentate inca de la inceputul acestui an la targurile CES 2013 din Las Vegas sau MWC din Barcelona.

Asul din maneca al gigantului american ar putea fi chiar ceasul inteligent la care s-a zvonit ca lucreaza deja, denumit “iWatch” si care ar putea revolutiona inca odata piata de profil.

Cert este ca pana in toamna nu vom vedea nicio lansare din partea companiei americane.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri