Teatrul Masca din Bucuresti incepe stagiunea in aer liber pe 1 mai, cu spectacolul de statui vivante "Umbre pe Calea Victoriei", care va avea o reprezentatie in Parcul Herastrau, informeaza Mediafax.

"Umbre pe Calea Victoriei", un omagiu adus Bucurestiului din alte vremuri, va incepe la ora 19.00.

"Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi in noua stagiune estivala, care va avea un punct forte in luna iunie, cand va vom invita la a treia editie a Festivalului International de Statui Vivante. Miercuri, in spectacolul de deschidere, veti descoperi o lume indepartata de zilele noastre, dar care ar trebui sa nu lipseasca din memoria oricarui bucurestean", declara directorul Teatrului Masca, Mihai Malaimare.

Spectacolele de statui vivante, atat de indragite de public, vor fi o componenta importanta a stagiunii in aer liber si vor putea fi urmarite pana in luna septembrie in parcurile bucurestene sau in turneele pe care Teatrul Masca le va avea in tara. Parcul Herastrau va gazdui o parte din evenimentele acestei veri: Targul de Jucarii, in luna mai, si Festivalul International de Statui Vivante, la care vor participa in luna iunie laureati ai festivalurilor de renume din Europa.

Accesul publicului la spectacole este liber.

Sursa foto: http://masca.ro/site

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
America, tara tuturor posibilitatilor: la teatru si shopping simultan
Setari Cookie-uri