„In ultima perioada am incheiat parteneriate cu mai multe companii internationale, precum Infor, IBM, Compuware, ceea ce inseamna ca si portofoliul nostru de solutii este mai mare. In acelasi timp, avem o cerere in crestere de la potentiali clienti. Pe de alta parte, am inceput de acum pregatirea pentru 2014, un an ce ar putea fi marcat de o revenire a pietei de solutii de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Criteriile de baza in selectia candidatilor sunt experienta, cunoasterea principiilor de business, capacitatea de a relationa si intelege necesitatile clientilor, aptitudini de negociator. De asemenea, procesul de recrutare pentru pozitiile de manager de vanzari in domeniul software si servicii dureaza in medie trei luni de zile

Wizrom Software are 160 de angajati si ofera viitorilor angajati in domeniul vanzarilor bonusuri pentru atingerea si depasirea obiectivelor cu pana la 40% mai mari, in medie, decat in 2008.

Citeste si:

Compania a avut afaceri de 1,6 milioane euro in primul trimestru din acest an, suma fiind la acelasi nivel ca in T1 2012. In ultimii ani, furnizorul de solutii IT s-a dezvoltat la nivel regional, in Republica Moldova si Bulgaria, Serbia si Ungaria.

Wizrom Software este o companie fondata in 1992 care furnizeaza solutii ERP, de eficientizare operationala (trafic si logistica), business intelligence sau CRM. In 2012 a inregistrat o cifra de afaceri de 6,65 milioane de euro si peste 3.620 de clienti activi si mai mult de 32.000 de licente instalate.

Furnizorul IT lucreaza pentru clienti din domenii precum vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari si auto.