Producatorul japonez de masini Nissan a intrat pe piata dispozitivelor inteligente dupa ce a lansat un ceas care se conecteaza cu automobilul.

Noul dispozitiv va functiona doar impreuna cu modelul Nissan Juke Nismo si va utiliza o aplicatie pentru smartphone care va face legatura prin Bluetooth intre sofer si autoturism, noteaza Slashgear.com.
Desi marii producatori de electronice si-au dorit ca ceasurile inteligente sa fie doar un accesoriu pentru smartphone, Nissan face primul pas pe segmentul accesoriilor inteligente prin lansarea unui nou smartwatch capabil sa conecteze soferul la informatiile disponibile pe bordul masinii.
Nissan Nismo Watch ofera date legate de consumul de carburant, performanta masinii sau pulsul soferului, insa smartwatch-ul integreaza si o functie de socializare, denumita Social Speed, prin intermediul careia utilizatorul poate primi informatii de pe Facebook, Twitter sau Instagram.
Smartwatch-ul dezvoltat de Nissan Lab este primul pas al producatorului japonez catre un control inteligent al automobilului personal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri