In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul IT&C.

Prima tranzactie importanta a lui Radu Georgescu a fost in 2003, cand a vandut tehnologia RAV Antivirus catre Microsoft.

In 2007, fondurile de investitii 3TS Cisco Growth Fund III si Global Finance au cumparat 11,76% din actiunile producatorului de solutii de mesagerie electronica Gecad Technologies /Axigen pentru doua milioane de euro.

In vara lui 2010 Radu Georgescu a cedat 83% din integratorul de solutii de comert electronic Gecad Epayment catre grupul sud-african Naspers. In prezent compania se numeste PayU Romania.

In martie 2011, Radu Georgescu a anuntat ca fondul de investitii 3TS Capital Partners a cumparat prin 3TS Cisco Growth Fund un pachet minoritar din compania de plati online de software Avangate, aceasta urmand sa primeasca o investitie de 4 milioane de euro in sase luni.

Citeste si:
Daniel Nicolescu pleaca din pozitia de CEO al PayU
Daniel Nicolescu, unul dintre...

Octombrie 2013: Radu Georgescu si 3TS Capital Partners ies complet din actionariatul Avangate, iar actiunile sunt preluate in proportie de 100% de catre Francisco Partners, unul dintre cele mai puternice fonduri de private equity din Statele Unite axate pe tehnologie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Radu Georgescu, speaker la evenimentul "Antreprenor, caut finantare"