1. Ai posibilitatea de a asculta si a discuta cu manageri mari din companii si organizatii precum Microsoft, Romtelecom, Star Storage, Ymens, precum si cu antreprenori experimentati.

2. Alaturi de tine, in sala, vor fi potentiali parteneri de afaceri: proprietari de IMM-uri, directori de IT sau antreprenori din diferite domenii de activitate. Networking-ul va fi, in mod clar, un punct forte al conferintei Inovatia in IT&C.

3. Poti afla care sunt inovatiile “fierbinti” in domeniul IT din Romania.

Citeste si:

4. Afla ce solutii IT trebuie NEAPARAT sa implementezi in business-ul tau si cat trebuie sa investesti pentru rezultatul dorit.

5. Vei afla totul despre avantajele si costurile cloud-computing-ului. Agenda si vorbitorii evenimentului, disponibile aici.

Esti director de IT, antreprenor, conduci un IMM si esti interesat de inovatia IT&C? Participa la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C, marti 15 octombrie.

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Mai sunt doar 20 de locuri disponibile: tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.