Lansat pana acum doar pe console, jocul GTA 5, dezvoltat de catre studiourile Rockstar Games, a reusit deja sa se impuna intr-o serie de topuri.

Guiness World Records a anuntat ca jocul a doborat sase recorduri mondiale inca de la lansare.
Pus in vanzare luna trecuta, GTA 5 a devenit cel mai bine vandut joc tip action-adventure al tuturor timpurilor, cel mai bine vandut joc din istorie si titlul care a inregistrat vanzari de 1 miliard de dolari in mai putin de trei zile cat si cel mai bine vandut joc in prima zi de la lansare, jocul care a necesitat cele mai mari investitii cat si jocul al carui trailer a fost cel mai vizionat.
Producatorii jocului GTA 5 s-au asteptat la rezultate spectaculoase, fiind cunoscut ca face parte dintr-o serie de jocuri foarte populara in randul pasionatilor.
Rockstar Games a anuntat ca a reusit sa vanda peste 11 milioane de unitati in primele 24 de ore de la lansare, totalizand venituri de peste 800 de milioane de dolari.
GTA 5 este de asemenea si cel mai costisitor joc al tuturor timpurilor, realizarea sa necesitand un buget de 260 de milioane de dolari.
GTA 5 depaseste in acest fel ca numar de vanzari jocul Call of Duty dezvoltat de catre Activision, care detinea anterior aceasta distinctie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri