In prezent compania are proiecte in Republica Moldova, Ucraina si Slovacia, iar acestea ne aduc in jur de 15% din business. Anul viitor vrem sa ne consolidam in pietele in care suntem deja si sa ne extindem in tari precum Turcia sau Comunitatea Statelor Independente (n.red. printre care tarile care fac parte din CSI se numara Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Rusia). Iar anul viitor speram ca strainatatea sa ajunga la 20-25% din cifra de afaceri”, explica Zah.

In 2014 managementul companiei mizeaza pe o cifra de afaceri de circa 25 de milioane de euro, mai mult cu 5 milioane de euro fata de anul acesta. De asemenea, pentru anul acesta, Zah se asteapta la o marja de profit de 6-8%.

Insoft Development&Consulting este o companie fondata in 2008 , care este detinuta de Mihai Lucian Etves (in proportie de 98,1%), Cosmin Vasile Zah (1%), Alexandru Sofronia (0,3%), Daniela Alexandra Balseanu (0,3%) si Laurentiu Valentin Balseanu (0,3%), conform Registrului Comertului.

Citeste si:

Compania are in jur de 100-110 angajati, iar pana la finalul anului va mai recruta in jur de 20 de persoane.

“In afara de a ne extinde international, pentru 2014 avem in plan sa ne orientam tot mai mult catre zona de integrare de sisteme si sa cresterem proiectele de cercetare si dezvoltare pentru a lansa noi produse, dar si le imbunatati pe cele pe care le avem deja”, afirma Zah.

In jur de 60% din cifra de afaceri a companiei este generate de clientii private, printre acestia numarandu-se Sodexo, Bluepoint, RSC, Teamnet International,Wise Slovakia. Restul de 40% din business este generat de sectorul public (consilii judetene, inspectorate scolare, MAI, ANOFM, AJOFM).