Mihai Guran, unul dintre cei mai cunoscuti manageri din IT-ul romanesc, a plecat de la HP dupa patru ani de zile in cadrul conducerii companiei pentru a se alatura Bitdefender, cel mai mare producator local de software de securitate informatica, ca director de vanzari pentru operatiuni regionale.

El va coordona activitatea de vanzari a companiei in Romania, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Elvetia, Tarile Nordice, Marea Britanie, Orientul Mijlociu si Spania.

Guran are peste 19 ani de experienta in domeniul vanzarilor si managementul proceselor de vanzare de echipamente si solutii IT, in companii precum IBM, Dell, HP sau Romsys.

’’Unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am setat pentru anul acesta este sa completam echipa noastra de vanzari si marketing cu profesionisti de calibru alaturi de care sa construim mai departe brandul Bitdefender. Mihai vine cu o importanta experienta in domeniu castigata atat pe piata locala, dar si in proiecte internationale, iar misiunea lui si a echipei pe care o conduce este de a impinge Bitdefender spre o pozitie cheie in cele mai mari piete din lume, cu focus pe solutiile de securitate pentru medii virtualizate si Cloud,’’ a declarat Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

Dezvoltarea companiei in urmatoarea perioada va miza pe extinderea bazei de clienti pe segmentul corporate.

Citeste si:
CBRE are un nou director de resurse umane
CBRE are un nou director de...

Bitdefender este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de aproximativ 500 de milioane de utilizatori din toata lumea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cinci motive pentru care managerii isi dau demisia din companii