Flanco Retail promoveaza noi membri in echipa de senior management

Flanco Retail anunta noi schimbari in echipa de senior management prin promovarea Nicoletei Capata si a lui Madalin Rugeanu, membri cu experienta in cadrul companiei. Incepand din februarie anul acesta, Nicoleta Capata va ocupa functia de director de resurse umane, iar Madalin Rugeanu va promova in pozitia de director de retail, completand echipa de senior management, alaturi de directorul general, directorul financiar si directorul de marketing.

„Nicoleta Capata si Madalin Rugeanu au condus departamente importante in Flanco – respectiv Resurse Umane si Dezvoltare. Maturitatea si experienta dobandite, precum si rezultatele obtinute in cei 10 ani petrecuti in Flanco ii recomanda pentru noile pozitii in coordonarea strategica a companiei si sunt convins ca vor confirma increderea mea si a companiei”, spune Dragos Sarbu, CEO Flanco.

Din pozitia de director de resurse umane, Nicoleta Capata va dezvolta strategia de resurse umane a companiei, avand ca prioritati pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesionala, managementul performantei, precum si identificarea si cultivarea talentelor din organizatie.

Nicoleta Capata si-a inceput cariera ca HR Recruitment Officer in cadrul Flanco Retail, in anul 2004, iar 5 ani mai tarziu a devenit manager al departamentului de resurse umane. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte Sociale si al unui Master in Psihologie Organizationala si Manageriala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Din postura de director de retail, Madalin Rugeanu va coordona atat strategia de vanzari a companiei (magazine, online si corporate), cat si proiectele de extindere si modernizare a retelei de magazine Flanco, avand ca obiectiv consolidarea pozitiei Flanco pe piata de retail electro-IT din Romania.

Citeste si:
Espressoarele, consolele și jocurile PS4, cele mai căutate produse...
Cele mai căutate produse pe...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri