„Nicoleta Capata si Madalin Rugeanu au condus departamente importante in Flanco – respectiv Resurse Umane si Dezvoltare. Maturitatea si experienta dobandite, precum si rezultatele obtinute in cei 10 ani petrecuti in Flanco ii recomanda pentru noile pozitii in coordonarea strategica a companiei si sunt convins ca vor confirma increderea mea si a companiei”, spune Dragos Sarbu, CEO Flanco.

Din pozitia de director de resurse umane, Nicoleta Capata va dezvolta strategia de resurse umane a companiei, avand ca prioritati pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesionala, managementul performantei, precum si identificarea si cultivarea talentelor din organizatie.

Nicoleta Capata si-a inceput cariera ca HR Recruitment Officer in cadrul Flanco Retail, in anul 2004, iar 5 ani mai tarziu a devenit manager al departamentului de resurse umane. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte Sociale si al unui Master in Psihologie Organizationala si Manageriala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Din postura de director de retail, Madalin Rugeanu va coordona atat strategia de vanzari a companiei (magazine, online si corporate), cat si proiectele de extindere si modernizare a retelei de magazine Flanco, avand ca obiectiv consolidarea pozitiei Flanco pe piata de retail electro-IT din Romania.