Ca vice presedinte, director executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei si va coordona activitatile comerciale - de achizitii, vanzari, marketplace, logistica, showroom-uri si category management. Ea isi pastreaza functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Flanco Retail, ramanand implicata in conducerea companiei la nivel strategic.

Violeta Luca s-a alaturat managementului Flanco Retail in august 2011, ca marketing director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand incepand cu iunie 2007 functia de director comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, ea are o experienta de 13 ani in domeniul electroIT.

Cu o experienta de 15 ani in retailul electro-IT, Dragos Sirbu a parcurs intreg lantul ierarhic, de la consultant de vanzari, la director de magazin, director de retail si director de achizitii. Din 2012, s-a alaturat echipei Flanco, ca director de vanzari, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sirbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.

Concurentii eMag.ro si Flanco sunt Altex, Domo, precum si magazinele din cadrul FiT Distribution, Cel.ro sau EvoMag.ro.